Pedikure - Manikure

Navigacija :
Estetska i medicinska pedikura

Estetska i medicinska pedikura

Medicinska pedikura Rijeka

Ljudsko stopalo čini 28 kostiju koje su međusobno povezane ligamentima i zglobovima. S obzirom da osoba prosječno napravi između 5000 i 20000 koraka dnevno, potpuno je prirodno da se dešavaju zadebljanja na peti koja trpi najveći teret cijelog našeg tijela, zadebljanja na drugim dijelovima stopala, natisci i kurje oči zbog nošenja neudobne obuće, atletska i dijabetična stopala, urasli nokti, gljivice…
Ne zaboravite da su redovite pedikure i njega stopala važni za zdravlje i lijepi izgled Vaših nogu!

Pritom za pedikuru i njegu stopala birajte mjesta na kojima rade educirani djelatnici, u kojima su uredni sanitarno-higijenski uvjeti prostora sa dezinfekciranim i steriliziranim instrumentima za rad i gdje se koristi jednokratni materijal koji dolazi u neposredan kontakt s korisnikom.

U našem salonu medicinska pedikura je u domeni rada samo Majstora pedikera sa preko 15 godina iskustva u medicinskoj pedikuri, sa stalnim usavršavanjem u Hrvatskoj i inozemstvu, sa završenom edukacijom primjene lasera u podologiji, te člana komisije za izvođenje majstorskog ispita za pedikere.

Sav pribor koji ne možemo sterilizirati u autoklavu je jednokratan te se nakon svake upotrebe baca, jer je Vaša sigurnost najvažnija, te štiteći Vas štitimo i sebe.

Medicinska pedikura se radi u apsolutnim higijenskim uvjetima, te se sastoji od kupke, pregleda stopala, uklanjanja zadebljanja kože, vađenja uraslih noktiju i kurjih očiju , oblikovanja noktiju te uređivanja stopala, njege stopala kremama, kapima za sprječavanje uraslih noktiju i antimikotičkim kapima za gljivice te masažom stopala. Nakon pedikure ćemo Vam po potrebi preporučiti proizvode za kućnu njegu.

Osim medicinske pedikure u ponudi je i estetska te klasična pedikura za stopala koja nemaju problem, već da bi se postigao estetski efekat, te sve pedikure radimo tzv ruskom tehnikom detaljne obrade kožice sa preciznim lakiranjem. Sve naše pedikure može završiti sa običnim lakiranjem ili lakiranjem sa trajnim lakom, te po želji sa nail art-om ili kristalima i ukrasima.

Estetska pedikura: 170 kn

Klasična pedikura: 190 kn

Medicinska pedikura: 220 kn

Ostale Pedikure & Manikure

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button