Pedikure - Manikure

Navigacija :
Estetska i medicinska pedikura

Estetska i medicinska pedikura

Medicinska pedikura Rijeka

Ljudsko stopalo čini 28 kostiju koje su međusobno povezane ligamentima i zglobovima. S obzirom da osoba prosječno napravi između 5000 i 20000 koraka dnevno, potpuno je prirodno da se dešavaju zadebljanja na peti koja trpi najveći teret cijelog našeg tijela, zadebljanja na drugim dijelovima stopala, natisci i kurje oči zbog nošenja neudobne obuće, atletska i dijabetična stopala, urasli nokti, gljivice…
Ne zaboravite da su redovite pedikure i njega stopala važni za zdravlje i lijepi izgled Vaših nogu!

Pritom za pedikuru i njegu stopala birajte mjesta na kojima rade educirani djelatnici, u kojima su uredni sanitarno-higijenski uvjeti prostora sa dezinfekciranim i steriliziranim instrumentima za rad i gdje se koristi jednokratni materijal koji dolazi u neposredan kontakt s korisnikom.

U našem salonu medicinska pedikura je u domeni rada samo Majstora pedikera sa preko 10 godina iskustva u medicinskoj pedikuri, sa stalnim usavršavanjem u Hrvatskoj i inozemstvu, te sa završenom edukacijom primjene lasera u podologiji.

Sav pribor koji ne možemo sterilizirati u autoklavu je jednokratan te se nakon svake upotrebe baca, jer je Vaša sigurnost najvažnija, te štiteći Vas štitimo i sebe.

Medicinska pedikura se radi u apsolutnim higijenskim uvjetima, te se sastoji od kupke, pregleda stopala, uklanjanja zadebljanja kože, vađenja uraslih noktiju i kurjih očiju , oblikovanja noktiju te uređivanja stopala, njege stopala kremama, kapima za sprječavanje uraslih noktiju i antimikotičkim kapima za gljivice te masažom stopala.

Osim medicinske pedikure u ponudi je i estetska te klasična pedikura za stopala koja nemaju problem, već da bi se postigao estetski efekat te se sve naše pedikure mož

Ostale Pedikure & Manikure

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman
Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email
Call Now ButtonScroll Up

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.