Estetska i medicinska pedikura

Estetska i medicinska pedikura

Medicinska pedikura Rijeka

Ljudsko stopalo čini 28 kostiju koje su međusobno povezane ligamentima i zglobovima. S obzirom da osoba prosječno napravi između 5000 i 20000 koraka dnevno, potpuno je prirodno da se dešavaju zadebljanja na peti koja trpi najveći teret cijelog našeg tijela, zadebljanja na drugim dijelovima stopala, natisci i kurje oči zbog nošenja neudobne obuće, atletska i dijabetična stopala, urasli nokti, gljivice…
Ne zaboravite da su redovite pedikure i njega stopala važni za zdravlje i lijepi izgled Vaših nogu!

Pritom za pedikuru i njegu stopala birajte mjesta na kojima rade educirani djelatnici, u kojima su uredni sanitarno-higijenski uvjeti prostora sa dezinfekciranim i steriliziranim instrumentima za rad i gdje se koristi jednokratni materijal koji dolazi u neposredan kontakt s korisnikom.

U našem salonu medicinska pedikura je u domeni rada samo Majstora pedikera sa preko 10 godina iskustva u medicinskoj pedikuri, sa stalnim usavršavanjem u Hrvatskoj i inozemstvu, te sa završenom edukacijom primjene lasera u podologiji.

Sav pribor koji ne možemo sterilizirati u autoklavu je jednokratan te se nakon svake upotrebe baca, jer je Vaša sigurnost najvažnija, te štiteći Vas štitimo i sebe.

Medicinska pedikura se radi u apsolutnim higijenskim uvjetima, te se sastoji od kupke, pregleda stopala, uklanjanja zadebljanja kože, vađenja uraslih noktiju i kurjih očiju , oblikovanja noktiju te uređivanja stopala, njege stopala kremama, kapima za sprječavanje uraslih noktiju i antimikotičkim kapima za gljivice te masažom stopala.

Osim medicinske pedikure u ponudi je i estetska te klasična pedikura za stopala koja nemaju problem, već da bi se postigao estetski efekat te se sve naše pedikure mož

Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Info

Vere Bratonje 23, Rijeka
Tel: +385 51 211 212
Mob: +385 98 93 88981
E-mail: info@med-estetika.hr

Call Now ButtonScroll Up