Tretmani Tijela

Navigacija :
Med2Contour Medical
Uspješno oblikujte svoje tijelo bez igala i operacije uz Med2Contour Medical

Med2Contour Medical

Nekirurška liposukcija - Med Estetika

Uspješno oblikujte svoje tijelo bez igala i operacije uz Med2Contour Medical – dokazano najefikasniji način za smanjivanje masnog tkiva i celulita!

  • Rezultati su odmah vidljivi – u prosjeku smanjenje obujma od 2,5 cm pa čak i do 6 cm nakon prvog tretmana
  • Med2Contour Medical je 100% siguran – Potvrđen od najrigoroznije agencije na svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda – FDA approved!
  • Trenutno jedini uređaj na svijetu koji omogućuje trajne rezultate
  • Smanjite masno tkivo, lijepo oblikujte tijelo i uklonite celulit na siguran način
  • Neinvazivan, bezbolan, iznimno učinkovit i siguran tretman
  • Nema potrebe za anestezijom i operacijom
  • Nećete doživjeti nikakve nuspojave

Med2Contour Medical je dokazano najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu što potvrđuju brojne nagrade gdje Med2Contour Medical ruši sve rekorde. To je neinvazivan, bezbolan, iznimno učinkovit i siguran tretman. Nema potrebe za anestezijom i operacijom. Prema riječima naših klijenata za vrijeme tretmana prisutan je osjećaj opuštajuće, tople masaže.

U prosjeku oko 2,5 cm smanjenje opsega je vidljivo odmah nakon prvog tretmana. Nema nikakvih poznatih kratkoročnih ili dugoročnih nuspojava povezanih s tretmanom.

Tretman traje 45-75 minuta, te će većini klijenata biti dovoljno 5 tretmana za postizanje iznimnih rezultata. Rezultati koji se dobiju s Med2Contourom su slični rezultatima koji se dobiju s operativnom liposukcijom. Dok se držite životnog stila u skladu s dobivenim rezultatom, rezultati koje ćete ostvariti su trajni.

Dokazano najbolja i prva, prava alternativa operativnoj liposukciji!

Ako se bojite igala, noža i operacija, a želite ostvariti jednake rezultate kao liposukcijom Med2Contour Medical je pravi izbor za Vas. Brojne studije i radovi ukazuju da liposukcija te Med2Contour daju gotovo podjednake rezultate te da je Med2Contour Medical znatno sigurniji u oblikovanju tijela na pojedinim mjestima u odnosu na liposukciju kao: koljena, unutarnja strana bedara, dio iznad koljena i dio bedara ispod boka. Razlog tome je što kod liposukcije se često ukloni previše masti te zaostanu veći deformiteti kože. Pojavom Med2contoura broj liposukcija se drastično smanjio jer daje podjednake rezultate, jeftiniji je i nema potrebe za operacijom.

 

Ostali tretmani tijela

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Depilacija Toplim Voskom

Depilacija toplim voskom, Egipatska Depilacija, Depilacija šećernom pastom, Depilacija hladnim voskom, navratite u Medicinsko estetski centar Queens -Rijeka

Više »

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button