Tretmani Lica

Navigacija :
Ugradnja ekstenzija trepavica
volumenske trepavice ugradnja ekstenzija rijeka

Ugradnja ekstenzija trepavica

Ekstenzije trepavica na očima

… puno su više od zamjene za maskaru te u trenu mogu naglasiti pogled i očima dati jednu novu dimenziju te su idealan način da uz malo truda uvijek izgledate sređeno.
Lijepe, duge i voluminozne trepavice san su svake žene. Čine oči odmornijima i više otvorenima, daju zavodljiv pogled, ali i iluziju da si sređeniji nego jesi.

U Medicinsko Estetskom Centru Queens

… trepavice ugrađuje samo visoko kvalificirano osoblje sa završenom PHI Lash akademijom, najpoznatijom školom u svijetu za ugradnju ekstenzija trepavica te mnoštvom drugih edukacija, kojem je prioritet sačuvati Vaše prirodne trepavice, čak i kroz dugogodišnje nošenje ekstenzija trepavica.

Što su ekstenzije trepavica?

Radi se o parcijalnim umjetnim trepavicama koje se polutrajnim ljepilom lijepe na prirodne trepavice.
Ekstenzije trepavica mogu biti klasične, tzv 1 na 1, te volumenske a dolaze u dužinama od 6-18 milimetara.
Klasične trepavice daju prirodniji izgled, te se lijepi 1 ekstenzija na Vašu prirodnu a efekat i gustoća ovisi o broju Vaših trepavica.

Volumenske trepavice

daju glamurozniji izgled i može se birati koliko jaki efekat se želi postići, jer se kod njih na jednu Vašu dlačicu lijepi 2 do 7 jako tankih ekstenzija koje se prije ljepljenja formiraju u lepezu kako bi trepavice dobile lijepi, raspršeni izgled. Nikada nemojte ići kod osoba koje volumenske trepavice ugrađuju bez da formiraju dlačice u lepezu jer će konačni efekat biti estetski neprihvatljiv.

Najčešće se stavljaju trepavice 2-3 mm duže od prirodnih kako bi dojam bio što prirodniji, ali možete naravno i totalno pretjerati pa staviti najduže – kako Vam je volja, s time da osoba koja ih zgrađuje uvijek uzima u obzir maksimalnu duljinu koju Vaše prirodne trepavice mogu podnijeti da se ne bi oštetile.

Trepavice imaju ciklus u kojem opadaju, a traje otprilike tri mjeseca. Zanimljivo je da svaka trepavica pojedinačno ima svoj životni vijek! U svakom slučaju, ekstenzije trepavica će trajati koliko i život Vaše prirodne trepavice. Kroz cca 3 mjeseca, trebale bi otpasti sve trepavice i izrasti nove, međutim to se ne događa istovremeno. Upravo zato, svakih 2-4 tjedna se ekstenzije trepavica moraju nadopunjavati, želite li da uvijek izgledaju uredno.

Kako se brinuti za trepavice?

Morate ih čistiti i njegovati svakodnevno, jer su blizu očiju i lako mogu navući prljavštinu u oko i tako uzrokovati upalu. Trepavice morate svakodnevno prati baby šamponom ili gelom za umivanje i  češljati češljićem koji dobijete prilikom ugradnje.  Želite li ih skinuti, najbolje je to napraviti u salonu gdje ste ih stavili, nikako ih ne čupati kako ne biste oštetili svoje trepavice.

Ekstenzije trepavica Vas čine božicom

daju Vam najljepši pogled koji ste imali, a ujedno izgledate odmornije, svježije, otvorenija pogleda…

Ovisno o tome stavljate li duže trepavice na krajeve oka, možete dobiti i pomalo mačkasti pogled. One skraćuju vrijeme spremanja na pola jer djeluju wow i bez druge šminke na očima, pa ćete najvjerojatnije izlaziti iz kuće s odličnom bazom i kakvim jarkim ružem. Osim toga, nerijetko ćete se osjećati super bez šminke, jer je sva pozornost uperena na njih. U svakom slučaju, vrijedi ih isprobati barem jednom za kakvu posebnu priliku ili ljeti jer ćete s njima moći i roniti bez brige da nestanu ili se razmažu.

 

Ostali tretmani lica

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Trepavice & ObrveEUR (got.)EUR (kart.)
Lash lift32,0035,20
Lash lift sa refleksnom masažom stopala38,0041,80
Lash lift i oblikovanje obrva35,0038,50
Lash lift, oblikovanje i farbanje obrva40,0044,00
Farbanje obrva/ trepavica8,008,80
Farbanje obrva i trepavica13,0014,30
Oblikovanje obrva7,007,70
Lash botox5,005,50
Call Now Button