Pedikure - Manikure

Navigacija :
IBX SYSTEM za jačanje noktiju

IBX SYSTEM za jačanje noktiju

IBX System za jačanje noktiju

pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat te proizvod nije potrebno uklanjati. Potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje.
Ove dobrobiti čine IBX idealnim dodatkom i trajnom laku. Svaki nokat koji je duže vrijeme pokriven nakon uklanjanja pokrova oslabljuje. Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana i povratne informacije su više nego pozitivne. Konačni rezultat su zdraviji nokti i povećana dugotrajnost trajnog laka!

Klijenti su posvjedočili kako IBX štiti njihove nokte od ljuštenja i pucanja, što se zna desiti ako kontinuirano nanosite trajni lak. Klijenti koji su bili na IBX tretmanu kako bi ojačali svoje nokte ne samo da su primjetili vidljivo poboljšanje već i smanjenje ljuštenja i pucanja.

Kako djeluje?

Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX SYSTEM za jačanje noktiju, prodire u nokat pomoću topline i zapečačuje se LED svjetlom.
Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče. Tako hranjive i ojačavajuće tvari ostaju u noktu i postižu odmah vidljiv rezultat.
Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste).

Koliko često se koristi?

Kod redovitog stavljanja trajnog laka, preporučljivo je IBX sistem nanijeti svaki puta prije ponovne aplikacije trajnog laka. Kod povremenog nanošenja trajnog laka, IBX je potrebno nanijeti nakon uklanjanja trajnog laka.

Kada je potrebna obnova oštećenih, lomljivih i tankih noktiju, ili kada želite potaknuti rast prirodnih noktiju, IBX sistem nanosi se u fazama svakih 7 -14 -21 dan.

Ostale Pedikure & Manikure

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button