Tretmani Tijela

Navigacija :
Depilacija Toplim Voskom
egipatska depilacija

Depilacija Toplim Voskom

Depilacija toplim voskom

Lycon bezbolna depilacija

je omiljena među Hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller itd.
Popularna je zbog toga što se najprije nanosi ulje na kožu, zbog čega se vosak ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne trga i ne čupa kožu već samo dlačicu s korjenom i time je depilacija i do 70% manje bolna- zato je i zovu bezbolna Lycon depilacija.

Otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. Tijekom tretmana koriste se posebna ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože.

Većina klijentica u našem salonu se odlučuje upravo za ovu metodu za depilaciju intimnog područja te područja lica jer ne dolazi do pojave hiperpigmentacija, a vosak koji je posebno namijenjen za lice uklanja čak i najmanje i najtanje dlačice ostavljajući kožu besprijekorno glatkom.

Vosak se grije na nižoj i koži ugodnoj temperaturi. Sadrži neke od najfinijih, nježnih prirodnih sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija i čajevac. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila. Tretman je izuzetno higijenski i siguran.

Depilacija Lycon voskom posebno se preporučuje za depilaciju “snažnijeg spola” za područje trbuha, prsa, leđa, pazuha i lica jer se stvara puno manja iritacija i sprečava se urastanje dlačica i pojava prištića koji su česti kod depilacije hladnim voskom. I naravno, puno je ugodnija i manje boli.

Lycon voskovi su proglašavani najboljim voskovima u svijetu i koriste se u više od 90 zemalja diljem svijeta.

Egipatska depilacija

Depilacija šećernom pastom

Šećerna pasta je potpuno prirodan preparat  za depilacije, bez konzervansa. S obzirom da se zagrijava na temperaturu tijela preporuča se osobama s proširenim venama i popucalim kapilarama.

Dobiva se od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze, a sastoji se od izuzetno malih molekula. Zato prodire dublje u kožu i dlaku izvlači iz korijena i ne trga ju te dlačice ne “pucaju”. Na taj način pospješuje zatvaranje folikula dlake i usporava daljnji rast dlačica.

Postupak depilacije šećernom pastom puno je ugodniji nego sa hladnim voskom, a koža nakon depilacije ostaje baršunasta i meka.
Zbog drugačijeg nanošenja na kožu nakon ove depilacije ne dolazi do urastanja dlačica pod kožu.
Nakon nekoliko depilacija šećernom pastom, rast dlačica se jako usporava, te su dolasci na depilaciju puno rjeđi.

Najviše se koristi za lice, pazuh i bikini/brazilsku.

Depilacija hladnim voskom

Klasična depilacija koja se izvodi hladnim voskom u   patronama ili kantici, a idealan je način rješavanja problema neželjenog rasta dlačica na većim zonama poput onih na rukama ili nogama. Redovitom primjenom ovog postupka oslabiti će korijen dlake te će se smanjiti njihova gustoća. Ova vrsta voska uklanja se trakicama.

Prije i nakon depilacije koža se njeguje odgovarajućim prirodnim proizvodima, te na taj način pripremamo kožu za depilaciju, smirujemo crvenilo, upale i sl., te dubinski njegujemo kožu.

Ostali tretmani tijela

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button