Tretmani Tijela

Navigacija :
Liposonix liposukcija
NOVI-LIPOSONIX-5-5

Liposonix liposukcija

Što je HIFU Liposonix i kako djeluje

HIFU Liposonix

je najnovija i najnaprednija tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta u svrhu trajnog uklanjanja masnih stanica u lokaliziranom području, bez oštećenja okolnog tkiva, čija je učinkovitost potvrđena brojnim kliničkim studijama (preko 7 dosada).

Svatko od nas skladišti masnoću na mjestima koja su genetski predodređena,  nije ih moguće promijeniti, a to je ujedno i razlog zašto građa našeg tijela nalikuje onoj naše majke ili bake. Masnoća se ne može selektivno ukloniti, dijetom i vježbanjem gubimo masnoću sa dijela tijela koji nam određuje genetika, a ne na kojem želimo. Jedini način da uklonimo masnoću sa željenog područja je da uklonimo ili uništimo masne stanice koje nam daju neželjeni oblik.

Dosada je najučinkovitiji način ciljanog uklanjanja masnih stanica bila liposukcija, međutim sada možemo uništiti masne stanice prirodno i sigurno, bez korištenja noža Liposonix aparatom.

Većina uređaja poput radiofrekvencije i Zerona hladnog lasera samo djeluje na način da isprazni masnoću iz masnih stanica, ne uništavajući ju te se nakon nekog vremena te stanice ponovno napune, ne mijenjajući građu i izgled Vašeg tijela.

HIFU Liposonix tretman djeluje na potkožno masno tkivo i to usmjeravanjem visoko fokusiranog ultrazvuka u tkivo, izazivajući ciljano, precizno i parcijalno zagrijavanje tkiva na temperaturu od oko 60 – 70°C, na točno određenoj dubini (8 mm i 13 mm) čime u potpunosti sigurno i trajno eliminira masne stanice sa željenog područja, trajno smanjujući sposobnost Vašeg tijela da na tom području skladišti masnoće, mijenjajući mu građu i izgled.

Liposonix je u Americi jedna od tri najtraženijih nekirurških metoda uklanjanja masnih stanica, te je reklamiran pod sloganom: „Jedan tretman, jedan sat, jedan konfekcijski broj manje!“, što su dokazale i potvrdile brojne znanstvene studije.

Sigurnost HIFU Liposonix tretmana

Nakon HIFU tretmana nema oporavka,  vrlo rijetko je moguća prisutnost laganog crvenila i edema, ili kratkotrajne modrice te se nakon tretmana možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. HIFU tretman se može raditi i po ljeti, te nema straha od pojave pigmentacija, opeklina ili ožiljaka kao kod brojnih drugih metoda. U medicini se koristi već više od desetljeća, između ostalog, u kardiologiji i onkologiji bez ikakvih zabilježenih nuspojava.

S obzirom da je riječ o tretmanu koji djeluje ciljano u jednoj žarišnoj točki, te se okolno tkivo ne zagrijava, ne postoji mogućnost nekontroliranog zagrijavanja i oštećenja te je u potpunosti siguran čak i za jako malu količinu masnog tkiva na tretiranom području.

Kontraindikacije su:

  • trajni implantati na području koje se tretira
  • malignim oboljenjima tretiranog područja
  • autoimunim oboljenjima
  • poremećajima koagulacije i osobama na antikoagulantim lijekovima
  • srčanim pacemakerom
  • trudnicama i dojiljama
  • epileptičarima
  • dijabetičarima

Indikacije HIFU Liposonix tretmana

  • Uklanjanje masnog tkiva i celulita na svim područjima na tijelu: trbuhu, rukama, leđima i nogama

Prvi rezultati su vidljivi neposredno nakon tretmana, a konačni rezultat je vidljiv nakon 12 tjedana kada se završava proces uklanjanja uništenih masnih stanica. Uništene masne stanice u potpunosti prirodno naš imuni i limfni sustav prenose do jetre, gdje jetra metabolizira masne stanice kao one koje unesemo putem hrane, bez ikakvih neželjenih posljedica.

U slučaju veće količine masnog tkiva, tretman se može ponoviti nakon 3 tjedna, maksimalno 6 puta.

HIFU Liposonix u kombinaciji sa ostalim tretmanima

Nakon tretmana poželjno je odraditi tretman limfne drenaže, kako bi se ubrzao i pojačao prirodni proces uklanjanja uništenih masnih stanica.

Također je moguće tretirati opuštenost ( višak ) kože, te ublažiti strije korištenjem HIFU nastavaka sa manjom dubinom koji djeluju na pliće slojeve kože u kojima se nalazi naše vezivno tkivo koje koži daje čvrstoću, izazivajući dugotrajnu i intenzivnu proizvodnju kolagena.

Rezultati tretmana su puno brži i učinkovitiji ukoliko se kombiniraju uz Med2Contour tretman, maderoterapiju ili cupping terapiju, što se određuje na besplatnim konzultacijama, a uzimajući u obzir individualnu građu i problematiku Vašeg tijela.

HIFU Liposonix tretman u dr Ozu i medijima, te animacija tretmana

Ostali tretmani tijela

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Depilacija Toplim Voskom

Depilacija toplim voskom, Egipatska Depilacija, Depilacija šećernom pastom, Depilacija hladnim voskom, navratite u Medicinsko estetski centar Queens -Rijeka

Više »

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button