Tretmani Lica

Navigacija :
Dermalogica tretmani lica

Dermalogica tretmani lica

Ništa nije moćnije od ideje koja se ostvari u pravo vrijeme! To nam svakodnevno dokazuje uspjeh Dermalogice, “tihe revolucije” u njezi kože, koja ima kultni status, među profesionalcima za njegu kože diljem svijeta.

Dermalogicu su u Los Angelesu 1986. utemeljili Jane i Raymond Wurwand, osnivači The International Dermal Institutea, koji već 31 godinu profesionalnim kozmetičarima pruža edukaciju nakon srednjoškolskog obrazovanja te postavlja standarde u kozmetičkoj industriji i edukaciji. Svi Dermalogica proizvodi istražuju se i stvaraju u Institutu u suradnji s profesionalcima IDI centara širom svijeta.

Originalna vizija Dermologice vrlo je jasna: linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka (umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja) koje bi izabrali te preporučili profesionalni kozmetičari s istim oprezom kao i liječnici. I nakon 31 godinu – ključne vrijednosti, inovacije i edukacija sastavni su dio identiteta Dermalogice.

Čvrsta povezanost s temeljnim vrijednostima ne podrazumijeva neaktivnost. Štoviše, uspjeh Dermalogice ovisi o stalnom napretku -razvijanju i očuvanju kredibiliteta.

Brojna istraživanja omogućuju predviđanje trendova u industriji, ali i očuvanje vodeće pozicije u smislu otkrivanja novih načina njege kože.

Dermalogica profesionalni tretmani

Dermalogicini profesionalni terapeuti najeduciraniji su u kozmetičkoj industriji. Usmjereni su na zdravlje kože i realne rezultate.

Puno klijenata govori o tretmanima lica, a mi u Dermalogici govorimo o tretmanima njege kože i razlika je jasna. Tretman lica je nešto u čemu uživamo i čime se želimo razmaziti. Tretman njege kože podrazumijeva tretiranje specifičnih problema klijentove kože, te je osmišljen posebno za njih od strane stručnog kozmetičara, a rezultati su neusporedivi.

Rezultati koje ćete vidjeti nakon Dermalogica tretmana kože, nisu poput ostalih. Dermalogica tretman sastoji se od dvostrukog čišćenja, eksfolijacije mrtvih stanica, po potrebi mehaničkog istiskivanja, individualno ​​prilagođene tehnike masaže i maske. Uz proizvode koji su nenadmašni, primijetit ćete kako je koža blistavija, hidratiziriranija. Iskreno, biti će u najboljem stanju do sada.

Klasični Dermalogica tretman lica

je kompletna njega lica koja se sastoji od više faza. Prije samog istiskivanja mitesera i ostalih nečistoća pripremimo kožu pilingom i parenjem. Kad je koža dovoljno zagrijana radi se ručno istiskivanje (ekspresija) nečistoća. Slijedi utrljavanje ampule koja smiruje ili hrani kožu, ovisno što je koži potrebno.

Masaža i maska

… čine najugodniji i najbolji dio tremana. Masažom podižemo tonus mišića i opuštamo napetost koja se na licu vidi kao grč. Maska daje završni pečat koji će dati sjajan i odmoren izgled licu, te nadoknaditi sve sastojke koji fale koži.
Sve to omogućuje nam vrhunska profesionalna medicinska kozmetika kojom se tretman provodi- Dermalogica.

Kozmetički tretman čišćenja lica  jedan je od najvažnijih tretmana njege lica u salonu, te njime uvijek započinju anti age tretmani. To je postupak koji našu kožu održava zdravom, čistom i spremnom za daljnje tretmane i apsorpciju seruma i krema.

Tretman čišćenja lica više je prevencija i održavanje kože, nego liječenje. Kozmetičar tretmanom čišćenja lica održava vašu kožu zdravom i oslobođenom toksina i bakterija koji izazivaju upalne procese na koži.

Mitisere treba istiskivati iz dubine kože, a ne površinski. Ako to nije napravljeno pravilno, površina kože ostaje ozlijeđena i zato se mitisere ne smije čistiti u “kućnoj radinosti” . Također je važno prazniti pore kako bi se spriječilo nakupljanje nećistoće i uvećanje mitesera. Ako miteser nije u potpunosti uklonjen, prljavština u pori će se nakupljati i uzrokovati povećanje pora.

Ostali tretmani lica

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button