Tretmani Tijela

Navigacija :
Anticelulitni cupping
anticelulit cupping

Anticelulitni cupping

Anticelulitna cupping masaža

 

Što je cupping?

Cupping je terapijska tehnika koja vuče korijene iz tradicionalne kineske medicine. Cuppingom se postižu izvanredni rezultati kod problema kao što su celulit i višak nakupljene tekućine, kod oblikovanja tijela, poboljšanja cirkulacije te tretiranja bolnih područja tijela.

Negativni pritisak, koji se postiže uz pomoć aparata i posebnih silikonskih čašica u kojima se pomoću posebnog sistema koji usisava zrak stvara vakuum, u kombinaciji s masažom, postiže efekt kojim se mogu obuhvatiti dublji slojevi tkiva, čime se izravno utječe na opuštanje mekog tkiva što nadalje utječe na poboljšanu cirkulaciju krvotoka i limfe.

U salonu koristimo aparat za acupping Njemačkog proizvođača Bella Bambi, te Vam jedini u Rijeci možemo ponuditi tretmane ovim aparatom. Tretmani aparatom nam omogućuju postizanje uvijek iste jačine vakuma te na taj način sprečavamo moguću pojavu modrica.

Cupping terapija je najefikasniji tretman za borbu protiv najtvrdokornijeg celulita i razgrađuje najgore oblike ženskog neprijatelja i pomaže nam da postignemo zavidan tonus mišićnog i kožnog tkiva. Jednom cupping masažom postiže se efekt kao s tri klasične ručne anticelulitne masaže.

 

Što možete očekivati od cuppinga?

Na samom početku kure, prvih nekoliko tretmana možemo osjećati laganu bol, pogotovo na području koje je jače zahvaćeno celulitom i tkivom bez tonusa. To je prirodno da ćemo osjetiti jer ipak dolazi do izvlačenja tkiva. Zbog toga se ne trebate previše brinuti, jer je nakon kratkog vremena bol nestaje.

Za najbolje rezultate protiv celulita preporučuje se ovakav tretman redovito, a ne jednokratno.

Cupping terapija radi tako da aparat proizvede vakuum, što usisa kožu i tkivo u čašicu. Tako dolazi do poboljšanja u prokrvljenosti tog djela tkiva. Masaža stimulira krvni sistem, dakle, cirkulaciju krvi i tjelesnih tekućina, a dobitak je i oslobođenje od neželjenih otpada i toksina. Kao rezultat ubrzanog metabolizma javlja se naglo smanjenje tjelesnih masnoća. Masaža uz korištenje čašica ima posebnu snagu u anticelulitnim tretmanima, a također može poslužiti i kao limfna drenaža.

Koliko je tretmana potrebno napraviti?

Cupping masaža traje između 30 do 45 minuta. Tretmane bi trebalo izvoditi u serijama, 10-12 tretmana. Između uzastopnih tretmana razmak ne bi smio biti više od 3 dana, ali tkivu svakako treba vrijeme da bi se moglo obnoviti. Nakon svakog tretmana osjećate se lakše i poletno.

Ovakav tretman mora raditi stručna, educirana i ovlaštena osoba. Ako znate da imate slabije vene i kapilare, izbjegavajte ovakve tretmane. Isto vrijedi za osobe koje su upravo u periodu menstruacije ili su trudne.

Svakako se preporučuje redovito raditi tretmane za održavanje postignutog rezultata.

Ostali tretmani tijela

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Depilacija Toplim Voskom

Depilacija toplim voskom, Egipatska Depilacija, Depilacija šećernom pastom, Depilacija hladnim voskom, navratite u Medicinsko estetski centar Queens -Rijeka

Više »

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button