Parafinski tretmani

Parafinski tretmani

Parafinski tretmani

su kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje ruku i stopala. Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom.

Osim toga, parafinska kupka je zbog svoje topline iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa.

Postupak počinje peelingom ruku, nakon peelinga stavlja se kolagenski serum, zatim se nanosi i umasirava krema a nakon toga ruke se umaču u ugodno zagrijani parafin. Na ruke se nakon toga navuče plastična vrećica te  frotirne rukavice i parafin se pod njima hladi 15-ak minuta. Dok se hladi pod rukavicama, parafin na kožu otpušta aktivne tvari, djelujući terapeutski. Nakon tretmana koža na rukama je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena.

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija regenerirajuće i blagotvorne tvari iz parafina, krema i seruma, te potiče cirkulaciju.

Parafinska kupka, dakako, tretman je koji se provodi i na stopalima. Dapače, liječnici je preporučuju dijabetičarima kao terapiju, koja sprečava odumiranje tkiva na nogama. Parafin na stopala nanosimo sa posebnim aplikatorom u spreju, kako bi se izbjegla unakrsna kontaminacija (gljivice).

Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Info

Vere Bratonje 23, Rijeka
Tel: +385 51 211 212
Mob: +385 98 93 88981
E-mail: info@med-estetika.hr

Call Now ButtonScroll Up