Pedikure - Manikure

Navigacija :
Dezinfekcija i sterilizacija u salonu

Dezinfekcija i sterilizacija u salonu

S obzirom da u salonu osim estetskih radimo i medicinske pedikure, izuzetno veliku pozornost pridajemo procesu dezinfekcije i sterilizacije. Obratite pozornost kakvu metodu sterilizacije koriste u salonu u koji idete jer samo STERILIZACIJA a ne dezinfekcija osigurava 100%-tnu čistoću pribora i sprečava prenošenje patogenih mikroorganizama (gljivice, bakterije, virusi).

Sav pribor koji koristimo u procesu manikure i pedikure te u tretmanima lica i tijela dezinficiramo i steriliziramo kako bi maksimalno zaštitili svoje klijentice te gdjegod je moguće koristimo jednokratni pribor.

Pribor pakiramo u vrećice za sterilizaciju kako bi ostao sterilan ili ga čuvamo u ladici za održavanje sterilnosti sa profesionalnim ultravioletnim Tau Steril germicidnim lampama.

U tom procesu se služimo sa 3 različite metode sterilizacije o kojima oni koji žele znati više mogu pročitati u nastavku.

Ultrazvučni sterilizator ASonic Pro 30 + dezinficijens za ultrazvučne sterilizatore

Emisija ultrazvučnih valova kroz tekućinu uzrokuje kavitaciju – stvaranje mikroskopski malih mjehurića u tekućini. Kad mjehurići pogode površinu predmenta nastane implozija koja oslobađa energiju te se odvaja nečistoća s površine predmeta. Mala veličina mjehurića omogućuje im da prodiru u pukotine, rupe, pore, koje su teško dostupni za ručno čišćenje. Kavitacija uklanjanja nečistoće sa pribora i alata, kao što su prašina, prljavština, alge, gljivice, bakterije i slično.

Kazetni autoklav Statim 2000S

Autoklav je sterilizator koji se koristi u ordinacijama dentalne medicine te u klinikama i bolnicama, za 100%-tnu sterilizaciju medicinskih instrumenata. Para na visokoj temperaturi i pod visokim pritiskom uništava sve oblike mikroorganizama te je najjača i najučinkovitija metoda sterilizacije.

Klenz sterilizator

Napredan sustav nanosrebra i ozona bombardira bakterije i viruse 8 minuta, omogućujući uništavanje mikroba unutar Klenza. Dokazana je ekstremno visoka učinkovitost Klenza protiv bakterija i gljivica. Kako proces sterilizacije koristi cirkulirajući zrak, dosežu se područja do kojih druge metode čišćenja često ne stižu.

Ostale Pedikure & Manikure

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button