Pedikure - Manikure

Navigacija :
BS špange Ispravljanje uraslih noktiju
Urastanje nokta u meso

BS špange Ispravljanje uraslih noktiju

BS ŠPANGE za ispravljenje uraslih noktiju

 

Urastanje nokta u meso

(unguis incarnatus) najčešće se pojavljuje na nožnom palcu.

Problem nastaje kad nokat urasta u nokatni kanal i osjetljivu kožu nokta. Pri takvom urastanju nastaje bolna oteklina uz mogućnost gnoja i infekcije.Uzrok problema najčešće je pogrešno rezanje nokta, loš izbor preuske obuće ili prirođena anomalija. Liječenje noktiju često je dugotrajno, a uspješno se liječi patentiranim Njemačkim proizvodom dr. Bernarda Stolza pod nazivom B/S Spange. B/S Spange je moderna medicinska metoda koja brzo, bezbolno, uspješno i učinkovito rješava ispravljanje uraslih noktiju.

Prednosti BS Špange

Jednostavna je za postavljanje u profesionalnim uvjetima i specijaliziranim salonima medicinske pedikure. Sigurna je i za dijabetičare, jer nema abrazije ili metalnih dijelova koji bi mogli uzrokovati zadiranje u meso ili kanal nokta. Mala špangica načinjena od izuzetno otporne specijalne sintetičko staklo-plastične mase ojačane fiberglasom, strogo određene debljine i elastičnosti, lijepi se preko ploče nokta, pobrusi se, fiksira i po želji prelakira, te se i ne primjećuje na noktu. Djeluje na urasli nokat tako da vuče krajeve uraslog nokta prema van i ispravlja ga u rastu. Može se postavljati više puta tj. koliko je potrebno da bi se nokat potpuno ispravio i oslobodio korisnika boli. Djeluje do 4 tjedna i tada špangicu treba zamjeniti novom i ponoviti postupak do potpunog ispravljanja nokta.

 

Tvrtka B/S član je Njemačke Podološke organizacije, te je vodeća u treningu i konzultacijama o protetici nokta. Certifikati : EN ISO 9001/2000 + EN ISO 13488/2000

Nokat nakon terapije B/S špangom
Ostale Pedikure & Manikure

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button