Tretmani intimnog područja

Navigacija :
Ultra Femme 360° vaginalna rejuvenacija

Ultra Femme 360° vaginalna rejuvenacija

Ultra Femme 360™ tvrtke BTL prvi je potpuno neinvazivni nekirurški tretman za preoblikovanje usana vanjskog spolovila žene (labija) te rejuvenaciju rodnice uz pojačanje spolnog zadovoljstva za intimno zdravlje žena.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana i jedinstveni sustav sigurnosnih postavki kojim uređaj raspolaže čini zahvat izuzetno ugodnim i sigurnim. Postupak traje od 8 do 40 minuta, ne zahtijeva anesteziju niti bilo koji drugi oblik kontrole boli.

Sam zahvat ne zahtijeva oporavak ili mirovanje pa se slobodno možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretmani su namijenjeni ženama koje nisu zadovoljne izgledom vanjskog spolovila, kojima su stidne usne opuštene te tako stvaraju funkcionalnu i estetsku neugodnost. Namijenjen je ženama koje imaju smanjeni osjet prilikom spolnog odnosa, kod opuštenosti rodnice uzrokovane porodom ili menopauzom, kod nevoljnog istjecanja mokraće prilikom smijanja ili kihanja, te vaginalne suhoće i stanjenja sluznice rodnice koja se također javlja kao posljedica menopauze.

Kakav je tretman?

Zahvat traje oko 8- 40 minuta, ovisno o tome da li se radi samo izvana, iznutra ili oboje, potpuno je neinvazivan i ugodan, a ponavlja se u ciklusima od 5 – 7 dana. Ukupno je potrebno napraviti 4 tretmana da bi konačni rezultat bio dugotrajniji, iako se već nakon prvog tretmana postiže i estetska i funkcionalna razlika. Za održavanje postignutih rezultata potrebno je napraviti jedan tretman godišnje.

Tretmane Ultra Femme 360™ radi isključivo doktor ginekologije i opstetricije, koji po dogovoru sa pacijenticama dolazi u naš centar, te je osigurana potpuna sigurnost i privatnost tokom tretmana.

Exilis Ultra 360° je medicinski radio-frekvencijski (RF) sustav koji uz tretmane lica i tijela ima posebne nastavke za tretmane labija i vaginalnog kanala. Njime se postižu mjerljivi klinički rezultati uz visoki stupanj sigurnosti i ugode s osjećajem ugodne topline. Nakon zahvata je zamjetno blago crvenilo tretiranog područja koje nestaje nakon nekoliko sati. Odmah po završetku tretmana moguće je nastaviti svakodnevne aktivnosti.

Exilis Ultra 360° djeluje tako da jedinstvenim načinom emisije energije prekida lance postojećeg starog kolagena skraćujući ga te stimulira reakciju stanica fibroblasta koji stvaranju nova kolagenska vlakana. Zahvaljujući jedinstvenom sigurnosnom profilu, tretman je izuzetno siguran i ugodan. EXILIS Ultra 360° je predviđen za rad na osjetljivim područjima i upravo zbog tehnološki naprednog sustava moguće je ostvariti potpunu kontrolu sigurnosti i kvalitete.

Tretmanom se postiže stvaranje novog kolagena koji uzrokuje zatezanje kože sluznice, zadebljava se stanjena sluznica vaginalnog kanala, stvaraju se nove kapilare tj potiče se vaskularizacija te se pojačava prirodna lubrikacija za ugodnije spolno zadovoljstvo te smanjenje nevoljno istjecanje mokraće već nakon prvog tretmana.

 

Cilj Ultra Femme 360™ tretmana

  • Vratiti kvalitetu života, vratiti ljubav i dodir
  • Tretman koji Vam može promijeniti život. Nakon poroda, napora, menopauze.
  • Ne dozvolite godinama da ostave trag na Vašu intimu. Tu smo za Vas!
  • Potpuno bezbolnim, neinvazivnim tretmanima medicinskom radiofrekvencijom koji Vam vraćaju Vaš intimni život.
 Ne gasite svjetlo… Budite svoji, budite lijepi, budite zadovoljni! 

 

 

Exilis tehnologija predstavlja sam vrh neinvazivne korekcije kože i potkožnog tkiva te svake godine osvaja prve nagrade u klasi “Best skin tightening device” na kongresima i svjetskim konferencijama za korektivnu medicinu.

Ostale Pedikure & Manikure

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button