Pedikure - Manikure

Navigacija :
Ugradnja umjetnih noktiju
Ugradnja umjetnih noktiju

Ugradnja umjetnih noktiju

Što su to umjetni nokti?

Umjetni nokti su opcija na koju se mnoge žene odlučuju zbog loše kvalitete vlastitih noktiju. Ugradnja  umjetnih noktiju se koristi za produljivanje ili jednostavno uljepšavanje noktiju ukoliko nemamo vremena svakih nekoliko dana to provoditi sami.

Lijepi nokti i ruke pomažu nam ostaviti uglađen i dobar dojam na kolege, prijatelje ili poznanike. Ipak, mnoge žene imaju problem s pucanjem, listanjem i općenito lošom kvalitetom noktiju.

Upravo iz tog razloga, velik broj žena se odlučuje na umjetne ili gelirane nokte.

Postupak ugradnje umjetnih noktiju

Postoje dva načina za postizanje trajnih umjetnih noktiju. Razlikujemo geliranje noktiju i ugradnju, tj. produljivanje dužine nokta.

Iako ih mnogi smatraju jednakim postupkom, ugradnja i geliranje noktiju ipak nisu posve jednak pojam. Geliranje noktiju funkcionira tako da se na nokat nanosi gel materijal, a zatim se on suši pod UV lampom.

Kod geliranja, materijal (gel) se nanosi direktno na postojeće nokte uz prethodno matiranje ploče nokta, a tvori glatku površinu kada su gotovi. Geliranje zapravo ne produljuje nokte već se stvara gornji sloj kojeg možemo ukrašavati, a ostat će sjajan i lijep nekoliko tjedana.

Sam gel na noktima može se lakirati u boju u koju želimo te traje 3-4 tjedna ili dok nokat ispod gela ne izraste, a sam gel je onda potrebno obnoviti novim tretmanom.

 

Kod produljivanja dužine nokta se koriste i tzv.naljepnice koje se nakon što nokat (gel) očvrsne skidaju. Ovako produljeni nokti također mogu trajati otprilike 3-4 tjedna nakon kojih je potrebno ponovno otići u salon ljepote za uklanjanje noktiju ili obnovu.

Osim gela u boji i French lakiranja, možete izabrati nešto od  Nail art-a iz naše široke ponude glittera, Swarovski kristala i ostalih ukrasa.

Zašto izabrati naš salon:

  • educirano osoblje sa preko 13 godina iskustva u svijetu njege noktiju
  • uz svaki tretman geliranja noktiju radimo i Rusku manikuru kako bi nokti bili uredniji te trajali duže sa manje vidljivim izrastom
  • upotreba medicinskog sterilizatora tj autoklava koji garantira najvišu razinu sigurnosti
  • stalna usavršavanja i praćenje najnovijih trendova u svijetu noktiju, jer volimo svoj posao i obožavamo edukacije
  • ogroman izbor vrhunskih boja i ukrasa za nokte
  • vrhunska usluga i ljubazno osoblje spremno ispuniti sve Vaše želje

Ruska manikura sa ugradnjom tj produljenjem gel noktiju: 250 kn

Ruska manikura sa obnovom tj korekcijom gel noktiju: 200 kn

Ostale Pedikure & Manikure

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button