Pedikure - Manikure

Navigacija :
Ugradnja umjetnih noktiju
Ugradnja umjetnih noktiju

Ugradnja umjetnih noktiju

Što su to umjetni nokti?

Umjetni nokti su opcija na koju se mnoge žene odlučuju zbog loše kvalitete vlastitih noktiju. Ugradnja  umjetnih noktiju se koristi za produljivanje ili jednostavno uljepšavanje noktiju ukoliko nemamo vremena svakih nekoliko dana to provoditi sami.

Lijepi nokti i ruke pomažu nam ostaviti uglađen i dobar dojam na kolege, prijatelje ili poznanike. Ipak, mnoge žene imaju problem s pucanjem, listanjem i općenito lošom kvalitetom noktiju.

Upravo iz tog razloga, velik broj žena se odlučuje na umjetne ili gelirane nokte.

Postupak ugradnje umjetnih noktiju

Postoje dva načina za postizanje trajnih umjetnih noktiju. Razlikujemo geliranje noktiju i ugradnju, tj. produljivanje dužine nokta.

Iako ih mnogi smatraju jednakim postupkom, ugradnja i geliranje noktiju ipak nisu posve jednak pojam. Geliranje noktiju funkcionira tako da se na nokat nanosi gel materijal, a zatim se on suši pod UV lampom.

Kod geliranja, materijal (gel) se nanosi direktno na postojeće nokte uz prethodno matiranje ploče nokta, a tvori glatku površinu kada su gotovi. Geliranje zapravo ne produljuje nokte već se stvara gornji sloj kojeg možemo ukrašavati, a ostat će sjajan i lijep nekoliko tjedana.

Sam gel na noktima može se lakirati u boju u koju želimo te traje 3-4 tjedna ili dok nokat ispod gela ne izraste, a sam gel je onda potrebno obnoviti novim tretmanom.

Ugradnja noktiju odvija se uz pomoć “tipsa”, posebnih umetaka koji produljuju prirodan nokat i pričvršćuju se ljepilom. Nakon što su se tipse zalijepile, nastavlja se s nanošenjem gela kako bi se napravila glatka površina za uređivanje.

Umjesto tipsi, kod produljivanja dužine nokta mogu se koristiti i tzv.naljepnice koje se nakon što nokat (gel) očvrsne skidaju. Ovako produljeni nokti također mogu trajati otprilike 3-4 tjedna nakon kojih je potrebno ponovno otići u salon ljepote za uklanjanje noktiju ili obnovu.

Ostale Pedikure & Manikure

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman
Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email
Call Now ButtonScroll Up

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.