Tretmani Lica

Navigacija :
Dermapen microneedling

Dermapen microneedling

Dermapen uređaj je terapija mikroiglicama koja je savršeno rješenje koje doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postižete svježiji izgled u svakoj prilici. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija.

Dermapen sadrži mikroiglice za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja vibrira, te tako ostvaruje kontrolirani rezultat. Zbog vertikalnog kuta uboda može se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta oko očiju, nosa i usana. Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka.

Mikroiglice su posebno razvijene šesterokutne što dodatno smanjuje traumu tkiva. Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke.

Dermapen terapiju mikroiglicama preporučujemo za:

  • Ublažavanje i smanjenje bora
  • Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine)
  • Pomlađivanje
  • Zatezanje kože
  • Apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata
  • Ublažavanje strija
 Dermapen je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje. Stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, izlučuje se puno faktora rasta i tako se koža pomlađuje prirodnim putem. 

 

Izgled kože sa ožiljcima i milijama prije i poslije terapije microneedlingom

 

Nakon tretmana koža će na dodir biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože i u roku 1-2 sata stanje bi se trebalo smiriti ukoliko se radi o blagom Anti-Age tretmanu, za dublje tretmane ožiljaka i strija koža će se normalizirati nakon 24 sata. Nakon tretmana je moguće lagano perutanje kože koje se kontrolira nanošenjem hidratantne kreme.

Za što bolje rezultate, preporuka je ponoviti tretman svakih 4 tjedna, od 3- 5 puta. Koliko puta ćete ponoviti tretman ovisi o rezultatima koje dobivate.
Dermapen daje odlične rezultate kod tretiranja ožiljaka. Za razliku od ostalih tretmana protiv ožiljaka koji koriste agresivne sastojke, kod tretmana Dermapenom se prirodnim putem potiče koža na samoobnovu, na stvaranje novog kolagena i elastina, čineći tako ožiljke manje vidljivima.

Ostali tretmani lica

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button