tretman tijela
anticelulit cupping

Anticelulitni cupping

Cuppingom se postižu izvanredni rezultati kod problema kao što su celulit i višak nakupljene tekućine, kod oblikovanja tijela, poboljšanja cirkulacije te tretiranja bolnih područja tijela.

NOVI-LIPOSONIX-5-5

HIFU Liposonix- nekirurška liposukcija

Što je HIFU Liposonix i kako djeluje HIFU Liposonix je najnovija i najnaprednija tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju

Laserski tretman Herpesa

Laserski tretman Herpesa

Novost u ponudi: Herpes Simplex i Zooster na licu i tijelu Herpes je bolest uzrokovana virusom herpesa tipa 1 i

body-former

New Body Former

Elektrostimulacija mišića – proces primjene impulsa struje za liječenje i vraćanje…

Maderoterapija

Maderoterapija

Maderoterapija – terapija drvenim oklagijama je vrlo zanimljiva i pomalo neobična anticelulitna tehnika koja potiče iz Kolumbije i izvodi se pomoću anatomski i specijalno izrađenih elemenata od drveta.

egipatska depilacija

Depilacija Voskom – Egipatska Depilacija

Depilacija voskom – Egipatska depilacija – Depilacija šećernom pastom. Šećerna pasta je potpuno prirodan preparat za depilacije, bez konzervansa. S obzirom da se zagrijava na temperaturu tijela preporuča se osobama s proširenim venama i popucalim kapilarama. Dobiva se od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze, a sastoji se od izuzetno malih molekula.

Med2Contour Medical

Med2Contour Medical

Nekirurška liposukcija – Med Estetika Uspješno oblikujte svoje tijelo bez igala i operacije uz Med2Contour Medical – dokazano najefikasniji način za

Call Now ButtonScroll Up