Klasični tretman čišćenja lica

Klasični tretman čišćenja lica

Mehaničko čišćenje lica je kompletna njega lica koja se sastoji od više faza. Prije samog istiskivanja mitesera i ostalih nečistoća pripremimo kožu pilingom i parenjem. Kad je koža dovoljno zagrijana radi se ručno istiskivanje (ekspresija) nečistoća. Slijedi utrljavanje ampule koja smiruje ili hrani kožu, ovisno što je koži potrebno.

Masaža i maska čine najugodniji i najbolji dio tremana. Masažom podižemo tonus mišića i opuštamo napetost koja se na licu vidi kao grč. Maska daje završni pečat koji će dati sjajan i odmoren izgled licu, te nadoknaditi sve sastojke koji fale koži.

Sve to omogućuje nam vrhunska profesionalna medicinska kozmetika kojom se tretman provodi- dr Rimpler i Isabelle Lancray.

Kozmetički tretman čišćenja lica  jedan je od najvažnijih tretmana njege lica u salonu, te njime uvijek započinju anti age tretmani. To je postupak koji našu kožu održava zdravom, čistom i spremnom za daljnje tretmane i apsorpciju seruma i krema.

Tretman čišćenja lica više je prevencija i održavanje kože, nego liječenje. Kozmetičar tretmanom čišćenja lica održava vašu kožu zdravom i oslobođenom toksina i bakterija koji izazivaju upalne procese na koži.

Mitisere treba istiskivati iz dubine kože, a ne površinski. Ako to nije napravljeno pravilno, površina kože ostaje ozlijeđena i zato se mitisere ne smije čistiti u “kućnoj radinosti” . Također je važno prazniti pore kako bi se spriječilo nakupljanje nećistoće i uvećanje mitesera. Ako miteser nije u potpunosti uklonjen, prljavština u pori će se nakupljati i uzrokovati povećanje pora.

Klasični tretmana čišćenja lica: 250 kn

Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Info

Vere Bratonje 23, Rijeka
Tel: +385 51 211 212
Mob: +385 98 93 88981
E-mail: info@med-estetika.hr

Call Now ButtonScroll Up