Tretmani Lica

Navigacija :
Klasični tretman čišćenja lica
kompletna njega lica koja se sastoji od više faza

Klasični tretman čišćenja lica

Mehaničko čišćenje lica

… je kompletna njega lica koja se sastoji od više faza. Prije samog istiskivanja mitesera i ostalih nečistoća pripremimo kožu pilingom i parenjem. Kad je koža dovoljno zagrijana radi se ručno istiskivanje (ekspresija) nečistoća. Slijedi utrljavanje ampule koja smiruje ili hrani kožu, ovisno što je koži potrebno.

Masaža i maska

… čine najugodniji i najbolji dio tremana. Masažom podižemo tonus mišića i opuštamo napetost koja se na licu vidi kao grč. Maska daje završni pečat koji će dati sjajan i odmoren izgled licu, te nadoknaditi sve sastojke koji fale koži.
Sve to omogućuje nam vrhunska profesionalna medicinska kozmetika kojom se tretman provodi- dr Rimpler i Isabelle Lancray.

Kozmetički tretman čišćenja lica  jedan je od najvažnijih tretmana njege lica u salonu, te njime uvijek započinju anti age tretmani. To je postupak koji našu kožu održava zdravom, čistom i spremnom za daljnje tretmane i apsorpciju seruma i krema.

Tretman čišćenja lica više je prevencija i održavanje kože, nego liječenje. Kozmetičar tretmanom čišćenja lica održava vašu kožu zdravom i oslobođenom toksina i bakterija koji izazivaju upalne procese na koži.

Mitisere treba istiskivati iz dubine kože, a ne površinski. Ako to nije napravljeno pravilno, površina kože ostaje ozlijeđena i zato se mitisere ne smije čistiti u “kućnoj radinosti” . Također je važno prazniti pore kako bi se spriječilo nakupljanje nećistoće i uvećanje mitesera. Ako miteser nije u potpunosti uklonjen, prljavština u pori će se nakupljati i uzrokovati povećanje pora.

Klasični tretmana čišćenja lica: 250 kn

Ostali tretmani lica

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Cjenik – Njega Lica

Kozmetički tretman čišćenja lica jedan je od najvažnijih tretmana njege lica u salonu, te njime uvijek započinju anti age tretmani.

Više »

Cjenik – HIFU Liposonix

Što je HIFU Liposonix i kako djeluje HIFU Liposonix je najnovija i najnaprednija tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju…

Više »

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button