Depilacija Voskom – Egipatska Depilacija

egipatska depilacija

Depilacija toplim voskom- Lycon depilacija

 

Lycon bezbolna depilacija je omiljena među Hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller itd.

Popularna je zbog toga što se najprije nanosi ulje na kožu, zbog čega se vosak ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne trga i ne čupa kožu već samo dlačicu s korjenom i time je depilacija i do 70% manje bolna- zato je i zovu bezbolna Lycon depilacija.

Otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. Tijekom tretmana koriste se posebna ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože.

Većina klijentica u našem salonu se odlučuje upravo za ovu metodu za depilaciju intimnog područja te područja lica jer ne dolazi do pojave hiperpigmentacija, a vosak koji je posebno namijenjen za lice uklanja čak i najmanje i najtanje dlačice ostavljajući kožu besprijekorno glatkom.

Vosak se grije na nižoj i koži ugodnoj temperaturi. Sadrži neke od najfinijih, nježnih prirodnih sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija i čajevac. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila. Tretman je izuzetno higijenski i siguran.

Depilacija Lycon voskom posebno se preporučuje za depilaciju “snažnijeg spola” za područje trbuha, prsa, leđa, pazuha i lica jer se stvara puno manja iritacija i sprečava se urastanje dlačica i pojava prištića koji su česti kod depilacije hladnim voskom. I naravno, puno je ugodnija i manje boli.

Lycon voskovi su proglašavani najboljim voskovima u svijetu i koriste se u više od 90 zemalja diljem svijeta.

 

Egipatska depilacija – Depilacija šećernom pastom

 

Šećerna pasta je potpuno prirodan preparat  za depilacije, bez konzervansa. S obzirom da se zagrijava na temperaturu tijela preporuča se osobama s proširenim venama i popucalim kapilarama.

Dobiva se od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze, a sastoji se od izuzetno malih molekula. Zato prodire dublje u kožu i dlaku izvlači iz korijena i ne trga ju te dlačice ne “pucaju”. Na taj način pospješuje zatvaranje folikula dlake i usporava daljnji rast dlačica.

Postupak depilacije šećernom pastom puno je ugodniji nego sa hladnim voskom, a koža nakon depilacije ostaje baršunasta i meka.
Zbog drugačijeg nanošenja na kožu nakon ove depilacije ne dolazi do urastanja dlačica pod kožu.
Nakon nekoliko depilacija šećernom pastom, rast dlačica se jako usporava, te su dolasci na depilaciju puno rjeđi.

Najviše se koristi za lice, pazuh i bikini/brazilsku.

 

Depilacija hladnim voskom

 

Klasična depilacija koja se izvodi hladnim voskom u   patronama ili kantici, a idealan je način rješavanja problema neželjenog rasta dlačica na većim zonama poput onih na rukama ili nogama. Redovitom primjenom ovog postupka oslabiti će korijen dlake te će se smanjiti njihova gustoća. Ova vrsta voska uklanja se trakicama.

Prije i nakon depilacije koža se njeguje odgovarajućim prirodnim proizvodima, te na taj način pripremamo kožu za depilaciju, smirujemo crvenilo, upale i sl., te dubinski njegujemo kožu.

Da li su gubitak masnog tkiva i povećanje mišićne mase sa EM Body sculpt-om trajni?

Masne stanice koje su uništene povećanim metabolizmom tijekom tretmana EM Body sculpt-om su trajno uništene.
Međutim, povećanje kilaže će uzrokovati da preostale masne stanice narastu, vodeći pritom do gubitka postignutih rezultata.
Dobitak mišićne mase također nije trajan, te će bez održavanja efekat najvjerojatnije trajati 6 mjeseci ili duže.
Periodični tretmani održavanja EM Body sculpt-om će Vam pomoći u održavanju rezultata postignutih sa inicijalnom serijom tretmana.

Koliko je nekirurški lifting stražnjice trajan?

Rezultati nekirurškog podizanja stražnjice su dugotrajni.
Međutim, fluktuacije u kilaži, trudnoća i starenje mogu „pokvariti“ postignute rezultate.
Najbolji način za održavanje postignutih rezultata je održavanje tjelesne težine, vježbanje te povremeni tretmani održavanja sa EM Body sculpt-om.

Trenutno vlada trend „velikih“ stražnjica, međutim većina žena ne sanja o nabildanoj stražnjici ili stražnjici kakvu ima npr. Kim Kardashian, već žele čvršću, okrugliju te podignutiju stražnjicu.

Samo jedan tretman EM Body sculpt-om je ekvivalent 20 000 čučnjeva, koji se smatraju zlatnim standardom za izgradnju čvršće, „prpošnije“ stražnjice.

Kakva je razlika u odnosu na druge tretmane mršavljenja?

EM Body sculpt je nekiruški način postizanja visoke definicije trbušnih mišića i liftinga stražnjice.
Nema oporavka ni boli, te zahtjeva seriju od nekoliko tretmana uz povremeno održavanje postignutih rezultata.
Glavna prednost u odnosu na ostale tretmane je sposobnost oblikovanja mišića te smanjenje masnog tkiva na tretiranom području koje je rezultat pojačanog rada mišića ( masno tkivo u neposrednoj blizini tretiranog mišića se koristi kao „gorivo“ ).
Kada se tretira stražnjica naglasak je na toniranju mišića tj na povećanju njegove mase kako bi se postigla oblikovana, „breskvasta“ stražnjica, te se koristi program koji ne uzrokuje vidljivi gubitak masnog tkiva.

Da li EM Body sculpt uzrokuje gubitak kilograma?

Ne, poput ostalih aparata za uklanjanje masnog tkiva na tržištu ne uzrokuju gubitak kilograma. Samo pravilna prehrana i vježbanje uzrokuje gubitak kilograma.

Kakav je osjećaj? Da li boli?

Tretman nije bolan, osjeća se poput jakih mišićnih kontrakcija.
Mršaviji pacijenti mogu osjećati jače kontrakcije, te se najčešće koriste slabije postavke kako bi tretman bio ugodniji.
Mnogi klijenti se na početku tretmana smiju, zatim se tijelo prilagodi na ritam mišićnih kontrakcija i lako se tolerira.

Koliko trebam čekati vidljive rezultate?

Mnogi klijenti primjećuju promjene na tijelu prije nego što su uopće završili sa serijom tretmana- unutar prva dva tjedna.
Najbolji rezultati u kliničkim istraživanjima su se pokazali 4 tjedna nakon zadnjeg tretmana iz serije ( 6 tjedana nakon 1.tretmana).
U kliničkim istraživanjima je izmjeren prosječni porast mišićne mase od 16%, te redukcija masnog tkiva od 19%, 2 mjeseca nakon 4. tretmana.

Koliko je EM Body sculpt efektivan?

Efektivnost je dokazana u sedam nezavisnih studija provedenih u raličitim centrima za istraživanje. Istraživanja su pokazala prosječni porast mišićne mase od 16%, te redukciju masnog tkiva od 19%, uz zadovoljstvo pacijenata od čak 96%!

Testiran je u pet abdominalnih kliničkih studija uz pomoć četiri najpoznatije metode uključujući MRI, CT i ultrazvuk te je polučio sljedeće rezultate:

  • Redukcija masnog tkiva na tretiranom području - 19%
  • Gubitak od 4 cm u opsegu struka
  • Povećanje mišićne mase od 16%
  • Redukcija odvajanja mišića na abdomenu (diastasis recti) - 11%
  • 80% klijenata ima vidljiv efekat podizanja stražnjice
  • Zadovoljstvo klijenata - 96%
Da li je to “TENS” uređaj ili elektromišićna stimulacija?

Ne, ali je najbliža analogija HIFEM tehnologiji ( fokusirana elektromagnetska energija visokog intenziteta ) koja se koristi u EM Body sculpt uređaju. TENS uređaji te uređaji za elektromišićnu stimulaciju koriste malu količinu električne energije kako bi potaknuli kontralciju mišića. TENS se koristi uglavnom za smanjenje bolova u mišićima.
Uređaji za elektromišićnu stimulaciju su dosta neugodni, potrebno je puno tretmana za postizanje rezultata te su rezultati vrlo skromni.
EM Body sculpt je vrlo snažan uređaj čija se jačina mjeri u Teslima, mjeri za magnetsku indukciju, koja se koristi i za iskazivanje snage MRI uređaja.
Sposoban je proizvesti suprafiziološke mišićne kontrakcije, te je izuzetno jači u usporedbi sa TENS aparatima i aparatima za elektromišićnu stimulaciju.

Kako izgleda priprema za tretman?

Nije potrebna nikakva posebna priprema za tretman.
Prije tretmana ispraznite mjehur te nemojte imati obilan obrok neposredno prije tretmana.

Koliko je tretmana potrebno za najbolje rezultate?

Preporuka je napraviti 4 tretmana u 2 tjedna, znači 2 tretmana na tjedan. U istom danu se može raditi više područja, npr stražnjica i trbuh, te se može kombinirati sa ostalim tretmane iz naše ponude poput MED2CONTOUR Medical, HIFU Liposonix, maderoterapije i cuppinga u cilju postizanja još boljih rezultata pomoću sinergije različitih aparata ili ručnih tehnika.
Postignuti rezultati su trajni uz povremene tretmane održavanja, pravilnu prehranu i redovnu tjelovježbu.

Kakav je osjećaj za vrijeme trajanja tretmana?

Osjećat ćete mišićne kontrakcije, ali nećete se umarati kao kod vježbanja.
Većina klijenata kaže da je osjećaj čudan, ali nije bolan ( nećete osjećati nikakvu „struju“ niti će „peći“).

Postoje li neželjene posljedice? Kakva je sigurnost tretmana?

Tretman je u potpunosti siguran.
Blaga bol poput one nakon vježbanja je očekivani ishod ovog tretmana.

Koliko traje EM Body sculpt tretman?

Tretman traje 30 minuta po jednom području.

Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Info

Vere Bratonje 23, Rijeka
Tel: +385 51 211 212
Mob: +385 98 93 88981
E-mail: info@med-estetika.hr

Call Now ButtonScroll Up