Tretmani Tijela

Navigacija :
New Body Former
body-former

New Body Former

Elektromišićna stimulacija

Elektromišićna stimulacija – proces primjene impulsa struje za liječenje i vraćanje prirodnog funkcioniranja mišića, tkiva, živaca i unutarnjih organa.

Metodu stimulacije mišića strujom dokazao je još u 18. st Luigi Galvani. U kozmetologiji tretman elektrostimulacije je vrlo popularan – učinkovito se koristi za oblikovanje tijela, korekciju lica, povećanje mišićne mase, jačanje i osposobljavanje mišića i mnoge druge postupke.

Glavni efekt elektrostimulacije je jačanje mišićnog tkiva. U isto vrijeme povećava se krvna i limfna cirkulacija, dolazi do lokalne lipolize, događaju se pozitivne promjene kod metabolizma lipida i stabilizira se razina hormona.

Kad se elektrostimulacija koristi za gubitak težine i uz želju da se oslobodite od celulita, ona se koristi u integriranom programu, gdje je nadopunjuju druge metode kao što su masaža,maderoterapija i Med2Contour Medical.

Elektromišićna stimulacija preporučuje se, naravno, da biste postigli dobre i održive rezultate, da Vašu prehranu uskladite prema zdravstvenim preporukama koji uključuju pravilnu, uravnoteženu dijetu, tijekom i nakon tretmana elektrostimulacije. Prehrana je osnova, a sve kozmetičke tretmane za oblikovanje shvatite kao potporu za Vaš brži i lakši dolazak do cilja.

Ako vam je cilj izgubiti na težini i ukloniti celulit, u roku od 2 sata nakon zahvata, ne bi trebalo jesti ništa, samo piti vodu. Ako je vaš cilj izgradnja mišića, obratite pažnju na proteinima bogate namirnice – sjemenke i orašasti plodovi, jaja, mahunarke, nemasno meso.

Indikacije za elektrostimulaciju:

  • sveobuhvatno liječenje pretilosti;
  • prekomjerna tjelesne težine;
  • celulit, strije;
  • edem, oslabljena cirkulacija, limfna drenaža;
  • smanjen tonus mišića, mišićna atrofija;
  • mlohava, nezategnuta koža;
  • smanjenje tonusa mišića;
  • podizanje grudi i stražnjice

Preporuka je odraditi 10 tretmana prema točno određenom rasporedu, od 3 do 5 puta tjedno.

Ostali tretmani tijela

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Depilacija Toplim Voskom

Depilacija toplim voskom, Egipatska Depilacija, Depilacija šećernom pastom, Depilacija hladnim voskom, navratite u Medicinsko estetski centar Queens -Rijeka

Više »

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button