Tretmani Lica

Navigacija :
Mezoterapija bez igle
neinvazivna metoda mezoterapije koja se izvodi pomoću posebnog aparata

Mezoterapija bez igle

Mezoterapija bez igle

je neinvazivna metoda mezoterapije koja se izvodi pomoću posebnog aparata (bez igala!) a sama metoda se naziva elektroporacija.

Elektroporacija

otvara tubuluse, “mikro prolaze” u koži koji nam omogućuju dubinsko ubacivanje aktivnih sastojaka a to su naučno potvrdili dr Peter Agree i Dr Roderick MacKinnon te su za svoj rad 2003 godine dobili Nobelovu nagradu za područje Kemije.

U mezodermalni (srednji) sloj kože apliciramo koktele hyaluronske kiseline, vitamine, kolagen, Q10 i na taj način punimo kožu i uklanjamo bore, smirujemo iritiranu kožu te smanjujemo upalne procese na masnoj koži.

Tretman se može raditi kao jedan, refresh tretman ili kao kura (ovisno o stanju kože). Radimo cijelu površinu lica, vrata, dekoltea i/ili ruku. Efekt je vidljiv već nakon prvog tretmana.

Tretman traje oko 60 minuta i podjednako ga vole i žene i muškarci a može se kombinirati sa mikrodermoabrazijom za regeneraciju kože, te elektromišićnom stimulacijom za podizanje tonusa kože lica.

U tretmanu koristimo preparate koji su 100% njemačke proizvodnje, medicinsku kozmetiku dr Rimpler i Isabelle Lancray.

Ostali tretmani lica

Želite rezervirati termin za ovaj tretman?
Pošaljite podatke i nazvat ćemo vas.

podijelite ovaj tretman

Cjenik – Njega Lica

Kozmetički tretman čišćenja lica jedan je od najvažnijih tretmana njege lica u salonu, te njime uvijek započinju anti age tretmani.

Više »

Cjenik – HIFU Liposonix

Što je HIFU Liposonix i kako djeluje HIFU Liposonix je najnovija i najnaprednija tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju…

Više »

Rezervacija termina

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Ispunite formu rezervacije i nazvati ćemo vas kako bi dogovorili termin. Hvala.
Call Now Button