EM Body Sculpt Elektromagnetsko oblikovanje tijela

EM Body Sculpt Elektromagnetsko oblikovanje tijela

EM Body Sculpt

Elektromagnetsko Oblikovanje Tijela

Tretman u trajanju od 30 minuta ima učinak poput 20,000 trbušnjaka ili 20,000 čučnjeva, a sve to dok opušteno ležite. Aparat koristi HIFEM tehnologiju (fokusiranu elektromagnetsku energiju visokog intenziteta) kako bi postigao supramaksimalne mišićne kontrakcije koje nije moguće postići vježbanjem, a sve u svrhu izgradnje mišića. Kliničke studije su pokazale da uz jačanje mišića ova revolucionarna tehnologija također pomaže u smanjenju masnih naslaga tretiranog područja.
EM Body sculpt je prvi tretman koji pomaže ženama i muškarcima da izgrade mišiće te oblikuju tijelo.
EM Body sculpt je također prvi tretman za neinvazivno podizanje i oblikovanje stražnjice na svijetu.

Kako EM Body Sculpt funkcionira?

 • prvi je tretman odobren od strane FDA koji istovremeno izgrađuje mišiće te reducira višak masnog tkiva koji prekriva mišić, te pritom oblikukuje i sužava Vaše tijelo.
 • usmjerava fokusiranu elektromagnetsku energiju visokog intenziteta na tretirano područje, te pritom potiče mišiće na kontrakcije koje nije moguće postići vježbanjem ( 20 000 kontrakcija u 30 minuta ).
 • elektromagnetsko polje potiče kontrakcije koje uzrokuju mišićni rast te gubitak masnog tkiva, rezultirajući boljom definicijom te oblikovanjem mišića stražnjice, trbušnih mišića ( „the core“ ), nogu i ruku, a sve je potkrijepljeno sa nekoliko kliničkih studija.

Ako ste se mučili da izgradite čvrstu i definiranu stražnjicu, ravan trbuh ili tonirane noge, ovaj tretman je baš za Vas, a sve to u samo četiri tretmana!

Koja područja je moguće tretirati?

 • mogu se tretirati stražnjica, trbuh, noge i ruke.
 • također može smanjiti DIASTASIS RECTI bez operacije.
 • trudnoća često uzrokuje razdvajanje mišića na abdomenu koje se zove Diastasis Recti. Do sada je jedini način za popravak takvih mišića bilo kirurško spajanje šivanjem za vrijeme procedure zatezanja trbuha (tzv Tummy tuck).

U potpunosti je neinvazivan, znači nema igala, nema kirurgije te nema oporavka.
To ga čini idealnim tretmanom za zauzete mame koje imaju razdvojene mišića abdomena.

Tko su dobri kandidati za tretman?

Žene i muškarci koji su u dobroj fizičkoj formi te žele bolju definiciju trbušnih mišića ( tzv six pack ) te podignutu i „prpošnu“ stražnjicu, čvrste i oblikovane ruke te noge. EM Body sculpt je idealan za postizanje definicije koja Vam cijelo vrijeme izmiče, iako redovno vježbate i zdravo se hranite.

Tko nisu dobri kandidati za tretman?

Kandidati za C ne smiju imati sloj masnog tkiva deblji od 7 cm, te je tretman idealan u kombinaciji sa aparatima za uklanjanje masnog tkiva- poput MED2Contour-a ili HIFU Liposonixa-a koje također imamo u ponudi, jer će ubrzati potrošnju lipida koji su oslobođeni navedenim aparatima te tako pojačati njihov učinak, istovremeno oblikujući i učvršćujući Vaše tijelo.

Osobe sa slojem masnog tkiva debljeg od 7 cm neće imati dovoljno dobre kontrakcije jer EM polje ne prodire dovoljno duboko, te je preporučljivo prvo napraviti tretman uklanjanja masnog tkiva pomoću MED2Contour-a ili HIFU Liposonixa-a.

Trudnice i žene koje doje također nisu dobri kandidati za tretman.
EM Body sculpt može uzrokovati jače grčeve kod žena sa menstruacijom te se zato ne preporuča tretman raditi za vrijeme menstrualnog ciklusa.

Moguće kontraindikacije tretmana:

 • Metalni ili elektronički implantati na tretiranom području
 • Pejsmejker
 • Metalni ili elektronički implantati na tretiranom području
 • Implantirani defibrilator
 • Metalni ili elektronički implantati na tretiranom području
 • Implantirani neurostimulator
 • Metalni ili elektronički implantati na tretiranom području
 • Pumpe za lijekove
 • Zloćudni tumori
 • Poremećaji zgrušavanja
 • Epilepsija
 • Nedavni operativni zahvat

NAJČEŠĆA PITANJA

Da li su gubitak masnog tkiva i povećanje mišićne mase sa EM Body sculpt-om trajni?

Masne stanice koje su uništene povećanim metabolizmom tijekom tretmana EM Body sculpt-om su trajno uništene.
Međutim, povećanje kilaže će uzrokovati da preostale masne stanice narastu, vodeći pritom do gubitka postignutih rezultata.
Dobitak mišićne mase također nije trajan, te će bez održavanja efekat najvjerojatnije trajati 6 mjeseci ili duže.
Periodični tretmani održavanja EM Body sculpt-om će Vam pomoći u održavanju rezultata postignutih sa inicijalnom serijom tretmana.

Koliko je nekirurški lifting stražnjice trajan?

Rezultati nekirurškog podizanja stražnjice su dugotrajni.
Međutim, fluktuacije u kilaži, trudnoća i starenje mogu „pokvariti“ postignute rezultate.
Najbolji način za održavanje postignutih rezultata je održavanje tjelesne težine, vježbanje te povremeni tretmani održavanja sa EM Body sculpt-om.

Trenutno vlada trend „velikih“ stražnjica, međutim većina žena ne sanja o nabildanoj stražnjici ili stražnjici kakvu ima npr. Kim Kardashian, već žele čvršću, okrugliju te podignutiju stražnjicu.

Samo jedan tretman EM Body sculpt-om je ekvivalent 20 000 čučnjeva, koji se smatraju zlatnim standardom za izgradnju čvršće, „prpošnije“ stražnjice.

Kakva je razlika u odnosu na druge tretmane mršavljenja?

EM Body sculpt je nekiruški način postizanja visoke definicije trbušnih mišića i liftinga stražnjice.
Nema oporavka ni boli, te zahtjeva seriju od nekoliko tretmana uz povremeno održavanje postignutih rezultata.
Glavna prednost u odnosu na ostale tretmane je sposobnost oblikovanja mišića te smanjenje masnog tkiva na tretiranom području koje je rezultat pojačanog rada mišića ( masno tkivo u neposrednoj blizini tretiranog mišića se koristi kao „gorivo“ ).
Kada se tretira stražnjica naglasak je na toniranju mišića tj na povećanju njegove mase kako bi se postigla oblikovana, „breskvasta“ stražnjica, te se koristi program koji ne uzrokuje vidljivi gubitak masnog tkiva.

Da li EM Body sculpt uzrokuje gubitak kilograma?

Ne, poput ostalih aparata za uklanjanje masnog tkiva na tržištu ne uzrokuju gubitak kilograma. Samo pravilna prehrana i vježbanje uzrokuje gubitak kilograma.

Kakav je osjećaj? Da li boli?

Tretman nije bolan, osjeća se poput jakih mišićnih kontrakcija.
Mršaviji pacijenti mogu osjećati jače kontrakcije, te se najčešće koriste slabije postavke kako bi tretman bio ugodniji.
Mnogi klijenti se na početku tretmana smiju, zatim se tijelo prilagodi na ritam mišićnih kontrakcija i lako se tolerira.

Koliko trebam čekati vidljive rezultate?

Mnogi klijenti primjećuju promjene na tijelu prije nego što su uopće završili sa serijom tretmana- unutar prva dva tjedna.
Najbolji rezultati u kliničkim istraživanjima su se pokazali 4 tjedna nakon zadnjeg tretmana iz serije ( 6 tjedana nakon 1.tretmana).
U kliničkim istraživanjima je izmjeren prosječni porast mišićne mase od 16%, te redukcija masnog tkiva od 19%, 2 mjeseca nakon 4. tretmana.

Koliko je EM Body sculpt efektivan?

Efektivnost je dokazana u sedam nezavisnih studija provedenih u raličitim centrima za istraživanje. Istraživanja su pokazala prosječni porast mišićne mase od 16%, te redukciju masnog tkiva od 19%, uz zadovoljstvo pacijenata od čak 96%!

Testiran je u pet abdominalnih kliničkih studija uz pomoć četiri najpoznatije metode uključujući MRI, CT i ultrazvuk te je polučio sljedeće rezultate:

 • Redukcija masnog tkiva na tretiranom području - 19%
 • Gubitak od 4 cm u opsegu struka
 • Povećanje mišićne mase od 16%
 • Redukcija odvajanja mišića na abdomenu (diastasis recti) - 11%
 • 80% klijenata ima vidljiv efekat podizanja stražnjice
 • Zadovoljstvo klijenata - 96%
Da li je to “TENS” uređaj ili elektromišićna stimulacija?

Ne, ali je najbliža analogija HIFEM tehnologiji ( fokusirana elektromagnetska energija visokog intenziteta ) koja se koristi u EM Body sculpt uređaju. TENS uređaji te uređaji za elektromišićnu stimulaciju koriste malu količinu električne energije kako bi potaknuli kontralciju mišića. TENS se koristi uglavnom za smanjenje bolova u mišićima.
Uređaji za elektromišićnu stimulaciju su dosta neugodni, potrebno je puno tretmana za postizanje rezultata te su rezultati vrlo skromni.
EM Body sculpt je vrlo snažan uređaj čija se jačina mjeri u Teslima, mjeri za magnetsku indukciju, koja se koristi i za iskazivanje snage MRI uređaja.
Sposoban je proizvesti suprafiziološke mišićne kontrakcije, te je izuzetno jači u usporedbi sa TENS aparatima i aparatima za elektromišićnu stimulaciju.

Kako izgleda priprema za tretman?

Nije potrebna nikakva posebna priprema za tretman.
Prije tretmana ispraznite mjehur te nemojte imati obilan obrok neposredno prije tretmana.

Koliko je tretmana potrebno za najbolje rezultate?

Preporuka je napraviti 4 tretmana u 2 tjedna, znači 2 tretmana na tjedan. U istom danu se može raditi više područja, npr stražnjica i trbuh, te se može kombinirati sa ostalim tretmane iz naše ponude poput MED2CONTOUR Medical, HIFU Liposonix, maderoterapije i cuppinga u cilju postizanja još boljih rezultata pomoću sinergije različitih aparata ili ručnih tehnika.
Postignuti rezultati su trajni uz povremene tretmane održavanja, pravilnu prehranu i redovnu tjelovježbu.

Kakav je osjećaj za vrijeme trajanja tretmana?

Osjećat ćete mišićne kontrakcije, ali nećete se umarati kao kod vježbanja.
Većina klijenata kaže da je osjećaj čudan, ali nije bolan ( nećete osjećati nikakvu „struju“ niti će „peći“).

Postoje li neželjene posljedice? Kakva je sigurnost tretmana?

Tretman je u potpunosti siguran.
Blaga bol poput one nakon vježbanja je očekivani ishod ovog tretmana.

Koliko traje EM Body sculpt tretman?

Tretman traje 30 minuta po jednom području.

Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Info

Vere Bratonje 23, Rijeka
Tel: +385 51 211 212
Mob: +385 98 93 88981
E-mail: info@med-estetika.hr

Call Now ButtonScroll Up