Ugradnja ekstenzija trepavica

Ugradnja ekstenzija trepavica

Ekstenzije trepavica na očima puno su više od zamjene za maskaru te u trenu mogu naglasiti pogled i očima dati jednu novu dimenziju te su idealan način da uz malo truda uvijek izgledate sređeno.
Lijepe, duge i voluminozne trepavice san su svake žene. Čine oči odmornijima i više otvorenima, daju zavodljiv pogled, ali i iluziju da si sređeniji nego jesi.

U Medicinsko Estetskom Centru Queens

… trepavice ugrađuje samo visoko kvalificirano osoblje sa završenom PHI Lash akademijom, najpoznatijom školom u svijetu za ugradnju ekstenzija trepavica te mnoštvom drugih edukacija, kojem je prioritet sačuvati Vaše prirodne trepavice, čak i kroz dugogodišnje nošenje ekstenzija trepavica.

Što su ekstenzije trepavica?

Radi se o parcijalnim umjetnim trepavicama koje se polutrajnim ljepilom lijepe na prirodne trepavice.
Ekstenzije trepavica mogu biti klasične, tzv 1 na 1, te volumenske a dolaze u dužinama od 6-18 milimetara.
Klasične trepavice daju prirodniji izgled, te se lijepi 1 ekstenzija na Vašu prirodnu a efekat i gustoća ovisi o broju Vaših trepavica.

Volumenske trepavice

daju glamurozniji izgled i može se birati koliko jaki efekat se želi postići, jer se kod njih na jednu Vašu dlačicu lijepi 2 do 7 jako tankih ekstenzija koje se prije ljepljenja formiraju u lepezu kako bi trepavice dobile lijepi, raspršeni izgled. Nikada nemojte ići kod osoba koje volumenske trepavice ugrađuju bez da formiraju dlačice u lepezu jer će konačni efekat biti estetski neprihvatljiv.

Najčešće se stavljaju trepavice 2-3 mm duže od prirodnih kako bi dojam bio što prirodniji, ali možete naravno i totalno pretjerati pa staviti najduže – kako Vam je volja, s time da osoba koja ih zgrađuje uvijek uzima u obzir maksimalnu duljinu koju Vaše prirodne trepavice mogu podnijeti da se ne bi oštetile.

Trepavice imaju ciklus u kojem opadaju, a traje otprilike tri mjeseca. Zanimljivo je da svaka trepavica pojedinačno ima svoj životni vijek! U svakom slučaju, ekstenzije trepavica će trajati koliko i život Vaše prirodne trepavice. Kroz cca 3 mjeseca, trebale bi otpasti sve trepavice i izrasti nove, međutim to se ne događa istovremeno. Upravo zato, svakih 2-4 tjedna se ekstenzije trepavica moraju nadopunjavati, želite li da uvijek izgledaju uredno.

Kako se brinuti za trepavice?

Morate ih čistiti i njegovati svakodnevno, jer su blizu očiju i lako mogu navući prljavštinu u oko i tako uzrokovati upalu. Trepavice morate svakodnevno prati baby šamponom ili gelom za umivanje i  češljati češljićem koji dobijete prilikom ugradnje.  Želite li ih skinuti, najbolje je to napraviti u salonu gdje ste ih stavili, nikako ih ne čupati kako ne biste oštetili svoje trepavice.

Ekstenzije trepavica Vas čine božicom

daju Vam najljepši pogled koji ste imali, a ujedno izgledate odmornije, svježije, otvorenija pogleda…

Ovisno o tome stavljate li duže trepavice na krajeve oka, možete dobiti i pomalo mačkasti pogled. One skraćuju vrijeme spremanja na pola jer djeluju wow i bez druge šminke na očima, pa ćete najvjerojatnije izlaziti iz kuće s odličnom bazom i kakvim jarkim ružem. Osim toga, nerijetko ćete se osjećati super bez šminke, jer je sva pozornost uperena na njih. U svakom slučaju, vrijedi ih isprobati barem jednom za kakvu posebnu priliku ili ljeti jer ćete s njima moći i roniti bez brige da nestanu ili se razmažu.

 

Da li su gubitak masnog tkiva i povećanje mišićne mase sa EM Body sculpt-om trajni?

Masne stanice koje su uništene povećanim metabolizmom tijekom tretmana EM Body sculpt-om su trajno uništene.
Međutim, povećanje kilaže će uzrokovati da preostale masne stanice narastu, vodeći pritom do gubitka postignutih rezultata.
Dobitak mišićne mase također nije trajan, te će bez održavanja efekat najvjerojatnije trajati 6 mjeseci ili duže.
Periodični tretmani održavanja EM Body sculpt-om će Vam pomoći u održavanju rezultata postignutih sa inicijalnom serijom tretmana.

Koliko je nekirurški lifting stražnjice trajan?

Rezultati nekirurškog podizanja stražnjice su dugotrajni.
Međutim, fluktuacije u kilaži, trudnoća i starenje mogu „pokvariti“ postignute rezultate.
Najbolji način za održavanje postignutih rezultata je održavanje tjelesne težine, vježbanje te povremeni tretmani održavanja sa EM Body sculpt-om.

Trenutno vlada trend „velikih“ stražnjica, međutim većina žena ne sanja o nabildanoj stražnjici ili stražnjici kakvu ima npr. Kim Kardashian, već žele čvršću, okrugliju te podignutiju stražnjicu.

Samo jedan tretman EM Body sculpt-om je ekvivalent 20 000 čučnjeva, koji se smatraju zlatnim standardom za izgradnju čvršće, „prpošnije“ stražnjice.

Kakva je razlika u odnosu na druge tretmane mršavljenja?

EM Body sculpt je nekiruški način postizanja visoke definicije trbušnih mišića i liftinga stražnjice.
Nema oporavka ni boli, te zahtjeva seriju od nekoliko tretmana uz povremeno održavanje postignutih rezultata.
Glavna prednost u odnosu na ostale tretmane je sposobnost oblikovanja mišića te smanjenje masnog tkiva na tretiranom području koje je rezultat pojačanog rada mišića ( masno tkivo u neposrednoj blizini tretiranog mišića se koristi kao „gorivo“ ).
Kada se tretira stražnjica naglasak je na toniranju mišića tj na povećanju njegove mase kako bi se postigla oblikovana, „breskvasta“ stražnjica, te se koristi program koji ne uzrokuje vidljivi gubitak masnog tkiva.

Da li EM Body sculpt uzrokuje gubitak kilograma?

Ne, poput ostalih aparata za uklanjanje masnog tkiva na tržištu ne uzrokuju gubitak kilograma. Samo pravilna prehrana i vježbanje uzrokuje gubitak kilograma.

Kakav je osjećaj? Da li boli?

Tretman nije bolan, osjeća se poput jakih mišićnih kontrakcija.
Mršaviji pacijenti mogu osjećati jače kontrakcije, te se najčešće koriste slabije postavke kako bi tretman bio ugodniji.
Mnogi klijenti se na početku tretmana smiju, zatim se tijelo prilagodi na ritam mišićnih kontrakcija i lako se tolerira.

Koliko trebam čekati vidljive rezultate?

Mnogi klijenti primjećuju promjene na tijelu prije nego što su uopće završili sa serijom tretmana- unutar prva dva tjedna.
Najbolji rezultati u kliničkim istraživanjima su se pokazali 4 tjedna nakon zadnjeg tretmana iz serije ( 6 tjedana nakon 1.tretmana).
U kliničkim istraživanjima je izmjeren prosječni porast mišićne mase od 16%, te redukcija masnog tkiva od 19%, 2 mjeseca nakon 4. tretmana.

Koliko je EM Body sculpt efektivan?

Efektivnost je dokazana u sedam nezavisnih studija provedenih u raličitim centrima za istraživanje. Istraživanja su pokazala prosječni porast mišićne mase od 16%, te redukciju masnog tkiva od 19%, uz zadovoljstvo pacijenata od čak 96%!

Testiran je u pet abdominalnih kliničkih studija uz pomoć četiri najpoznatije metode uključujući MRI, CT i ultrazvuk te je polučio sljedeće rezultate:

  • Redukcija masnog tkiva na tretiranom području - 19%
  • Gubitak od 4 cm u opsegu struka
  • Povećanje mišićne mase od 16%
  • Redukcija odvajanja mišića na abdomenu (diastasis recti) - 11%
  • 80% klijenata ima vidljiv efekat podizanja stražnjice
  • Zadovoljstvo klijenata - 96%
Da li je to “TENS” uređaj ili elektromišićna stimulacija?

Ne, ali je najbliža analogija HIFEM tehnologiji ( fokusirana elektromagnetska energija visokog intenziteta ) koja se koristi u EM Body sculpt uređaju. TENS uređaji te uređaji za elektromišićnu stimulaciju koriste malu količinu električne energije kako bi potaknuli kontralciju mišića. TENS se koristi uglavnom za smanjenje bolova u mišićima.
Uređaji za elektromišićnu stimulaciju su dosta neugodni, potrebno je puno tretmana za postizanje rezultata te su rezultati vrlo skromni.
EM Body sculpt je vrlo snažan uređaj čija se jačina mjeri u Teslima, mjeri za magnetsku indukciju, koja se koristi i za iskazivanje snage MRI uređaja.
Sposoban je proizvesti suprafiziološke mišićne kontrakcije, te je izuzetno jači u usporedbi sa TENS aparatima i aparatima za elektromišićnu stimulaciju.

Kako izgleda priprema za tretman?

Nije potrebna nikakva posebna priprema za tretman.
Prije tretmana ispraznite mjehur te nemojte imati obilan obrok neposredno prije tretmana.

Koliko je tretmana potrebno za najbolje rezultate?

Preporuka je napraviti 4 tretmana u 2 tjedna, znači 2 tretmana na tjedan. U istom danu se može raditi više područja, npr stražnjica i trbuh, te se može kombinirati sa ostalim tretmane iz naše ponude poput MED2CONTOUR Medical, HIFU Liposonix, maderoterapije i cuppinga u cilju postizanja još boljih rezultata pomoću sinergije različitih aparata ili ručnih tehnika.
Postignuti rezultati su trajni uz povremene tretmane održavanja, pravilnu prehranu i redovnu tjelovježbu.

Kakav je osjećaj za vrijeme trajanja tretmana?

Osjećat ćete mišićne kontrakcije, ali nećete se umarati kao kod vježbanja.
Većina klijenata kaže da je osjećaj čudan, ali nije bolan ( nećete osjećati nikakvu „struju“ niti će „peći“).

Postoje li neželjene posljedice? Kakva je sigurnost tretmana?

Tretman je u potpunosti siguran.
Blaga bol poput one nakon vježbanja je očekivani ishod ovog tretmana.

Koliko traje EM Body sculpt tretman?

Tretman traje 30 minuta po jednom području.

Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Info

Vere Bratonje 23, Rijeka
Tel: +385 51 211 212
Mob: +385 98 93 88981
E-mail: info@med-estetika.hr

Call Now ButtonScroll Up